Kuinka hankkia marsu

Myytävänä osiosta löydät vapaina olevat marsut. Voit myös tiedustella odotettavia marsupoikueita vaikkapa whatsapin kautta.

Marsunpoikasen voit varata vastuulliseen kotiin maksamalla 20e varausmaksun, joka vähennetään lopullisesta kauppasummasta.  Ohjeet maksamiseen saat kun olemme sopineet marsun kaupasta.

HINNAT:

  • Naaraspoikaset 100€
  • Urospoikaset 70€

Aikuiset  kodinvaihtajat hinnoitellaan erikseen. Poikaset luovutan aina valmiiksi rekisteröityinä sukutaulun kera. (puhdasrotuiset)

Kun hankit marsuja, perehdythän marsun perushoitoon ennalta. Muistathan että marsu on laumaeläin ja tarvitsee aina lajitoverin. Marsunpoikasen luovutusikä on 5 viikkoa.

Varauksen jälkeen marsujen kuulumisia voit seurailla instagramistani:  Klikkaa tästä

Urokset pidetään pareina, naaraita voi pitää suuremmissa laumoissa. Urokset ovat hieman siistimpiä verrattuna naaraisiin. Naarailla tulee kiima 17vrk välein, ovat tästä syystä sotkuisempia vs urokset.

Marsun silsan torjumiseksi  hankkiessani uusia jalostueläimiä  uudet eläimet läpikäyvät karanteenin ja dermatofyyttiviljelyn, erillisissä karanteenitiloissa. Teen kasvattajana kaikkeni jotta meiltä on turvallista hankkia marsu.

UUDESSA KODISSA

On hyvä antaa marsulle aikaa tutustua uuteen kotiin. Jos sinulla on ennalta marsuja, niin alkuun laumajärjestyksen selvittely ottaa oman aikansa, tätä ei pidä säikähtää. Jahtaaminen, vikinä tai kaverin alistaminen kuuluvat marsun normaaliin käytökseen tutustumistilanteissa.