MINI CANDY

Virva Klaasio

Sammalkuja 3
14610 Lepaa
FINLAND

+358 40 7333317

virvaklaasio@
gmail.com

UUTISIA

24.4.2018Pentuja varattavissaLue lisää »30.4.2016Tervetuloa Suomeen Justin!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Yorkshirenterrieri Ry Club Show 23.4.2016
Share |

Hei!

virvaa.jpgOlen Virva Klaasio Hattulasta. Olen suorittanut Suomen Kennelliiton kasvattajan peruskurssin keväällä 2011 ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen.

Kasvatan pienimuotoisesti yorkshirenterriereitä. Pidän erittäin tärkeänä jalostettavien koirien terveystarkastuksia, kaikki koirani käyvät näyttelyissä ja terveystarkastuksessa ennen jalostamista. Teen myös aktiivisesti yhteistyötä kasvattajien kanssa suomen rajojen ulkopuolella.

Olen Suomen Kennelliiton, Yorkshirenterrieri Ry:jäsen ja olen myös mukana toiminnassa vapaamuotoisessa harrastekerhossa, Yorkshireterrier Club of Finlandissa. 

Koska olen pienkasvattaja ja kasvatan vain yhtä rotua ja yhden pentueen kerrallaan, minulla on runsaasti aikaa keskittyä pentueen hoitoon ja sosiaalistamiseen. Pentua hankittaessa meille pääsee tutustumaan useaan kertaan ennen pennun luovutusta.

Koirani elävät täysin perheenjäseninämme, meillä ei ole erillisiä kenneltiloja.

Kasvattejani voi kysellä vastuuntuntoisiin koteihin. Koska haluan myös kehittyä kasvatustyössäni, on kasvattieni terveys ja hyvinvointi minulle erittäin tärkeitä myös jatkossakin. Pyrin teettämään kasvateilleni virallisia terveystarkastuksia.

Tervetuloa tutustumaan sivuihini!

header2.png

virva_ja_lili_pusu.jpgHello!

I am Virva Klaasio and we are living in the  beautiful countryside of Hattula, Finland. I am breeding yorkshireterriers under prefix Mini Candy, which is registered in FCI and Finnish Kennel Club.

A high quality Yorkshire Terrier is the combination of the health, the character with right temperament and an appearance of the breed standard. My goal is to produce the best quality and health, not quantity, so we breed yorkies only on a small scale and have puppies occassionally available for approved, loving homes.

Welcome to our homepage!